طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي
توليد داروهـاي گياهـي (پماد كاپسيكوم و قرص آنتوم )
با ظرفيت 270هزار تيوپ پماد و 3 ميليون عدد قرص در سال
مقدمــه:
استفاده از داروهاي مختلف در زندگي روزمره انسانها امري اجتناب ناپذير است، وقتي كه بيماري به وجود ميآيد جهت رفع آن نياز به استفاده از دارو احساس ميشود. در گذشته كه هنوز علم طب مجهز به تكنولوژيهاي جديد نشده بود ، پزشكان جهت رفع درد بيماران و بهبود آنان از گياهان استفاده مينمودند ، گياهاني كه داراي مواد مؤثره بودند شناسايي و گردآوري و به عنوان گياهان دارويي شناخته شدند. به مرور زمان با تكامل علم شيمي مواد مؤثره اين گياهام مشخص و تجزيه گرديد و در لابراتوراهاي داروسازي موادمؤثره مشابه به صورت شيميايي ساخته شدند و به اين ترتيب داروهاي شيميايي كه ميتونستند در حجم وسيعتر و به صورت راحتتري توليد شوند، جايگزين بسياري از گياهان گرديدند.
امروزه عقيده بسياري بر اين نكته معطوف گرديده كه استفاده از داروهاي شيميايي ميتواند داراي عوارض جانبي باشد و لذا بهتر است تا دوباره از گياهان جهت كنترل بيماريها استفاده نمود، منتها اين بار اين تفاوت وجود خواهد داشت كه با پيشرفت علم ميتوان دزهاي مورد لزوم و كنترل شده را در داروهاي گياهي توليد شده وارد نمود.
در هرصورت وجود فلورهاي طبيعي مناطق مختلف ميتواند انگيزه مناسبي براي ايجاد كارخانه هاي توليد گياهان دارويي باشد كه در كنار دانش فني و تخصص لازم موجب به وجود آمدن اشتغال، كاهش خروج ارز از كشور و در نهايت حصول سود و حتي ارزآوري خواهد شد.
توجيه فني:
جهت ساخت كپسول آنتوم و پماد كاپسي كوم معمولا ماده موثره گياهي در تركيبي با موادي چون وازلين، لانولين، نشاسته و لوبريكنه قرار خواهد گرفت. در تهيه پماد مواد مورد لزوم به صورت خمير در آمده و پس از همزني كامل و همژنيزه شدن با دستگاه پماد پركن وارد تيوپهاي پماد ميشوند در تهيه قرص ها نيز مواد مورد لزوم پس از مخلوط شدن، خشك شده و به صورت قرص در لوله هاي مخصوص پر ميشوند.
دستگاهها و ماشينآلات خط توليد پماد و قرص داراي تكنولوژي پيچيده اي نميباشند و كليه ماشينآلات خط توليد در داخل كشور قابل ساخت بوده و نياز به خروج ارز جهت خريد آنها نميباشد.
توجيه اقتصادي طرح :
نام فایل | حجم فایل |
---|---|
dary_990573_1730.zip | 21.4k |
طرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي باغداري و پرورش ميوه جات با ظرفيت پانزده هكتار مقدمـــه : با ماشيني شدن زندگي انسانها و كاهش بيش از پيش فعاليت هاي بدني ، تمايل افراد براي استفاده از ميوه ها و سبزيجات به منظور حفظ سلامتي و پيشگيري از ابتلا به بيماري هاي مزمن ناشي از شهرنشيني افزايش مي يابد. اين نك ...
توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومانطرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش ماهي قزلآلا با ظرفيت هـشتاد تن در سـال مقــــدمه : با افزايش روز افزون جمعيت و نياز به غذا و مواد پروتئيني ، جايگاه توليد و پرورش ماهي در آبهاي داخلي و بهره برداري بهينه از منابع آبي در دسترس روز به روز آشكارتر ميشود. اهميت اين موضوع با توجه به نقش مصرف گوشت ماهي در تامين سلام ...
توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومانطرح توجيه فني ، مالي و اقتصادي پرورش گل و گياهان زينتي با ظرفيت توليد 900 هزار شاخه گل بريده و 20 هزار گلدان گياه آپارتماني مقدمـه : توجه و علاقه انسان ها به گل و نقش گياهان در زندگي بشر موضوعي كاملا شناخته شده است. گل از دير باز به عنوان نمادي براي ابراز عشق و محبت و همچنين ابزاري براي اداي احترام شناخته شده است. ...
توضیحات بیشتر - دانلود 6,000 تومان